3 Tendințe pentru costumul de nuntă în 2018

Te însori anul acesta? Specialiștii MARSAY au studiat pentru tine tendințele anului 2018 și ți le prezintă pentru ca tu să fii mai informat atunci când iei decizia achiziționării unui costum de ceremonie. Există însă un numitor comun pentru toate cele 3 tendințe și anume atitudinea!

1. Bleumarinul este noul negru

Negru și bleumarin (midnight blue) sunt cele doua culori pe care mirii le aleg de obicei atunci când vine vorba de costumul de ceremonie dar anul acesta bleumarinul va fi cu siguranță vedeta. Aceasta nuanță iți va oferi o infățișare tinereasca dar în același timp iți vei păstra eleganța.

MARSAY COSTUME LA COMANDA BARBATI MADE TO MEASURE NUNTI CEREMONIE TENDINTE 2018

 2. Sacoul în contrast puternic

Un sacou într-o culoare indrăzneață alăturata unei perechi de pantaloni negri și o cămașă albă pot fi o opțiune perfectă dacă vrei sa ieși din tipare. Poți opta pentru marsala, vișiniu, verde smarald sau chiar ivoire.

MARSAY COSTUME LA COMANDA CEREMONIE 2018 TENDINTE MADE TO MEASURE MIRE NUNTA

3. Texturi, Texturi, Texturi

Da, ai văzut bine, anul acesta se poarta texturile! În 2018 totul stă în detalii. Catifea (pentru sezonul rece), bumbac, jacquard, in sau chiar mătase. Anul acesta totul este permis, trebuie doar sa fii indrăzneț!MARSAY MADE TO MEASURE COSTUME LA COMANDA BARBATI NUNTA CEREMONIE MIRE 2018

Nu uita că indiferent de culoarea costumului pe care îl vei purta la nunta ta, piesa de rezistență va fi întotdeauna atitudinea! So, be #awesome!

MARSAY MADE TO MEASURE MARSAYLIFESTYLE CEREMONIE NUNTA TENDINTE MIRE COSTUME LA COMANDA

Dacă ești în căutarea unui costum de ceremonie aruncă o privire aici.

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate