Articol dedicat femeilor - Surprinde-l cu un cadou personalizat!

Surprinde-l cu un cadou personalizat!

Noi, femeile, alegem cu atenție fiecare idee de cadou, indiferent că este un cadou pe care ni-l facem nouă înșine, drept o mulțumire personală sau un cadou pentru cei din jur. Partenerii noștri și rudele de sex masculin apropiate merită pe deplin un răsfăț prin intermediul unui cadou special, în zilele aniversare sau ori de câte ori simțim nevoia să ne arătăm dragostea și aprecierea față de ei.

card cadou pentru el

De-a lungul timpului, am făcut zeci de bărbați fericiți, prin costumele noastre personalizate, la comandă, dar și prin zecile de accesorii prezente în portofoliul Marsay. Știm că și femeile moderne adora sa se înfățișezi zi de zi alături de bărbați eleganți, aranjați la patru ace, cu stil. Bărbații au nevoie de o astfel de atenție specială din când în când, iar femeile pot continua această tradiție și să-i surprindă plăcut pe bărbații din viața lor alegând noi cadouri bărbați personalizate de moda, cu designul modern. 

De ce să alegi un cadou perfect și personalizat Marsay, pentru iubit, soț?

Dacă bărbatul din viața ta este un client fidel Marsay sau ai ales să comanzi prin intermediul nostru cel puțin o dată, cu siguranță te-a cucerit finețea și varietatea de materiale cu care lucrăm, atenția la detalii, modul în care fiecare cămașă sau costum, alături de colecția de pantofi, îi îmbracă trăsăturile cu dichis. Ne dorim să oferim cea mai bună calitate, dar și posibilitatea ca bărbații să fie în tendințe și să se simtă confortabil în piele lor, indiferent de ocazie.

material costum portocaliu

De la cămăși bărbați, la costume, botine bărbați și accesorii, vei găsi cu ușurință un produs și o idee de cadouri bărbați care să se potrivească indiferent de vârstă, personalitate sau ocupație. De asemenea, niciun model nu va fi la fel, pentru că putem croi fiecare articol în funcție de caracteristicile fizice, dar și în funcție de dorințele proprii, existând peste 4000 de materiale, zeci de modele și detalii cu care pot fi prevăzute produsele alese. Îți punem la dispoziție inclusiv un consultant vestimentar care să te sfătuiască atunci când nu știi ce i s-ar putea potrivi, precum și posibilitatea de a-i achiziționa un card cadou pe care el să-l cheltuiască după bunul plac.

Astfel, fiecare se va bucura de o ținută special construită exact pe tiparul bărbatului respectiv, fiind unul dintre cele mai inedite și deosebite cadouri bărbați pe care le-ai putea alege. În acest mod, vei avea certitudinea că vei face o investiție de care el se va putea bucura cu fiecare ocazie și la care va apela cu încredere, fără a aglomera garderoba, fiecare detaliu fiind exact așa cum a visat. 

Idei de cadouri bărbați personalizate

Dacă ești în căutarea unor sugestii ideale de cadouri bărbați, nu vei da greș alegând un costum, o cămașă, o nouă pereche de pantofi, dacă ești familiarizată cu mărimea pe care el o poartă și/sau dacă poți lua măsurătorile sale.

În cazul în care acest lucru este imposibil, îți amintim încă o dată că ai posibilitatea de a-i aduce zâmbetul pe buze alegând în detrimentul unor cadouri bărbați materiale, un card cadou pe care el să-l poată folosi după bunul plac.

Iar dacă ești la primul contact cu noi și nu știi ce să alegeți, iată și câteva idei de cadouri bărbați la care poți apela. 

Sugestii cadouri bărbați magazinul online Marsay si  set cadou pentru barbati 

Costume business - una din cele mai bune  idei cadouri barbati

Un costum business este o alegere excelentă pentru bărbații care lucrează la birou sau pentru cei care au o activitate profesională la care trebuie să acorde o atenție deosebită ținutei. Fie că este în căutarea unui costum din stofă sau a unui costum din bumbac, de vară, noi îi putem transforma cu ușurință dorințele de moda în realitate. Aruncă un ochi peste linia de costume business unde poți găsi inclusiv acest costum The Manager, o alegere versatilă în numeroase situații (cadou craciun, zi de naștere, onomastică,  ziua indragostitilor etc). 

costum barbati bleumarin si camasa alba 

Costume de ocazie - cadou pentru barbati pentru zi de nastere

Se apropie un eveniment important, poate o nuntă, un botez sau o întâlnire de afaceri ce debutează cu un cocktail? Nu uita că avem și o colecție specială de costume pentru zilele festive, din materiale fine și pe care le poți personaliza exact așa cum dorești. De exemplu, poate opta pentru un costum elegant clasic așa cum e costumul Premium Black, dar dacă preferă o combinație mai îndrăzneață, din două culori, recomandăm costumul Lisabona.

costum nunta 

Cămăși

Orice bărbat va fi extrem de fericit să poată adăuga la colecția lui o nouă cămașă. Așadar, iată, una dintre cele mai inspirate sugestii de cadouri bărbați. Vara, îți recomandăm să alegi o cămașă din bumbac sau alte materiale vaporoase, lejere, care lasă pielea să respire, în timp ce iarna, poți opta pentru un material mai dens. Nu uita să ții cont de caracteristicile corpului său, de paleta cromatică preferată sau de ocaziile la care acesta o va purta, pentru a te asigura că vei face o alegere perfectă.

camasi barbati 

Pantofi și ghete din piele naturala de Moș Crăciun, zi de naștere, onomastică

În plin sezon rece, o pereche de ghete va fi alegerea perfectă pentru a fi confortabil și elegant în diverse împrejurări. Noi i-am pregătit atât pantofi din piele naturala și piele întoarsă, cât și ghete de care se poate bucura pe întreg parcursul sezonului rece.

Analizează și tu modelele Antique Patina, respectiv ghetele Chelsea, două modele în vogă în acest an ( set cadou barbati), dar de care se va putea bucura și în anii viitori. Bineînțeles, colecția este mult mai vastă, așa că nu rămâne decât să analizați împreună toate opțiunile disponibile.

ghete barbati maro 

Accesorii și seturi cadou

Avem totodată și accesorii pentru cămăși și pantaloni, dar și șosete, pe care din nou, le va putea alege după preferințele sale, astfel încât să completeze o ținută cu tot necesarul.

Oferim inclusiv serviciul de consultanță, astfel încât, bărbații și/sau cuplurile mai puțin familiarizate cu tendintele sau care vor o alegere deosebită și diferită de stilul obișnuit, să poată beneficia de o ținută completă sau de un articol versatil, în tendințe, pe deplin adecvat persoanei care-l va purta. Avem numeroși specialiști pregătiți să te conducă în universul Marsay și în lumea unor cadouri bărbați de poveste care îi vor lăsa fără cuvinte pe bărbații importanți din viața ta.

 Descoperă cardurile cadou aici.

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate