Top 5 costume business pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderobă

Garderoba unui bărbat este în marea majoritate a situațiilor una tipică. Principala caracteristică ce determină bărbații să facă o investiție este bineînțeles versatilitatea, lucru care nu e de mirare.

Garderoba unui bărbat este în marea majoritate a situațiilor una tipică. Principala caracteristică ce determină bărbații să facă o investiție este bineînțeles versatilitatea, lucru care nu e de mirare. Desigur, pe lângă acele articole simple, basic, unii bărbați sunt foarte atenți la croi, la material, la detaliile care le însoțesc piesele favorite. Astfel, ei pot alege cu atenție între un moft și necesitatea de a investi în articole versatile, de care să se poată bucura ușor ani la rând.

Pe lângă pantaloni, pantofi din piele și cămăși în nuanțe neutre sau din materiale prețioase, o piesă cheie din garderoba masculina este și costumul de business, de o importanță aparte pentru bărbații care au o anumită poziție în societate. Acesta este un costum elegant, un pic mai formal decât cel smart casual și mai serios decat un costum ceremonie. Poți alege costum  bleumarin în carouri,  costum barbatesc albastru,  costum gri sau albastru uni.

Dacă și tu te regăsești în această categorie, ești la locul potrivit deoarece, astăzi, te vom inspira să alegi ca un adevărat expert, un costum exact pe gustul tău, mai ales că, la Marsay, posibilitățile sunt multiple și toate croite cu precizie chiar și pentru cei mai exigenti barbati și atenți la detalii. Costumul de business înseamnă în primul rand prestanță.

costum barbati

Iti recomandam  costum bleumarin,  costume slim fit,  costumul barbatesc bleumarin sau  bleumarin cu dungi. 

De ce să investești în costume business bărbați?

costum barbati bleumarin carouri rosii

Chiar dacă nu ocupi poziția de manager, team leader sau director al unei companii, o garderobă în care se află cel puțin 3 costume business bărbați te va salva în numeroase situații.

Ca de exemplu, poți avea nevoie de un sacou rafinat care să-ți pună corpul în valoare și, în același timp, să te ajute să fii prezentabil, astfel încât să le câștigi cu succes încrederea partenerilor de business și tuturor colaboratorilor. Dincolo de faptul că aceste costume business pot fi purtate exact așa cum sunt ele, complete, piesele pot fi creativ îmbinate și în mod separat. 

Astfel, îți va fi extrem de ușor să ieși în evidență și să te simți confortabil si bine în pielea ta, indiferent de situație. Poți alege un costum din stofă, bumbac, in, care nu se va demoda niciodata. Iar dacă vrei să experimentezi mai mult și să te bucuri de un costum de calitate, te poți orienta și către alte tesaturi. 

TOP 5 costume business pentru garderoba oricărui bărbat 

costum barbati gri

Pe piață există o varietate largă de costume business din care poți alege, ceea ce poate transforma decizia într-o adevărată provocare. Iată câteva tipuri principale care se evidentiaza în marea de opțiuni fashion. 

1.Costume barbati business casual

Costumele casual sunt cele mai purtate, scopul lor fiind acela de a se potrivi într-un context office și de a-i oferi purtătorului o anumită prestanță. Sacoul are un tipar clasic și închidere centrală, cu unul sau doi nasturi, pantalonii sunt drepți, fără cu pense, în timp ce, culoarea dominantă a costumului este bleumarin sau negru. Așa este și costumul nostru The Manager, pe care-l vedem purtat în atât de multe situații și moduri, în zona afacerilor. 

2.Costum business formal

Acest costum este o alegere de încredere atunci cand participi la conferințe, ședințe, lansari de produse, evenimente importante, întâlniri cu partenerii de afaceri, când finalizezi o serie de tranzacții importante sau pur si simplu, lucrezi într-un mediu exigent, foarte formal (în banca, asigurari, marketing etc).

Drept caracteristici, acest model este similar cu cel casual, așa cum întâlnim în cazul acestui costum Business The Millenial. Ce diferă este modul în care acesta este combinat într-o ținută, mereu la 4 ace, formată din cămașă în nuanțe unitare (negru, bleumarin sau alb), alături de cravată și o pereche de pantofi casual sau eleganți, cum sunt cei oxford, mocasinii din piele sau o pereche de pantofi monkstrap. 

3.Costume barbati business de vară

Un costum de afaceri pentru vară poate avea aceeași ținută precum cele prezentate anterior. Un aspect foarte important în alegerea acestuia este materialul, deoarece, în caz de temperaturi ridicate, nu-ți dorești ca disconfortul să-ți afecteze productivitatea. Îți recomandăm costume barbati elegante din materiale sustenabile precum bumbac sau în, care vor lăsa pielea să respire. Culoarea poate avea de asemenea, un rol esențial. Sfatul nostru e să optezi pentru un costum business  texturat slim fit în nuanțe deschise la culoare, ce te vor feri de razele soarelui.

Noi avem în ofertă costum  albastru electric,  albastru în carouri pentru business, costum  gri în carouri,  costume slim fit dark blue,  smart casual si  pantofi ceremonie,  pantofi oxford. 

4.Costumele bărbătești business de iarnă

Sezonul rece este la extrema opusă celui de vară. Astfel că, vei avea nevoie de un costum cu o densitate ridicată, dar în același timp ușor și plăcut la aspect. Costumul The Lawyer cu o croială medie și închidere cu doi nasturi, revere simple, confecționat din materiale călduroase și prețioase. Poate fi o alegere excelentă, alături de o pereche de ghete scurte elegante sau pantofi casual din piele. 

5.Costum business de tranziție

Atunci când vremea este capricioasă, poți alege un costum business prezentabil și confortabil, în nuanțe închise la culoare (maro, negru, albastru închis) ce vor atrage razele soarelui sau din materiale cu structură (precum lâna sau bumbacul) pe care, să-l asortezi cu alte piese confortabile care îți vor oferi confortul termic de care ai nevoie.  

Avantajele costumelor business bărbați made-to-measure

Costumele de business sunt disponibile în foarte multe locuri. Puțini însă, știu să le aleagă pe cele mai potrivite. Orice detaliu va face diferența - modul cum sunt aleși nasturii, cum sunt dispuși pe țesătură, finețea cusăturilor și desigur, modul în care costumul business îți va îmbrăca silueta. Toate aceste aspecte contează pentru bărbatul rafinat axat să-și  definească un stil prin calitatea pieselor pe care le poartă.

Acesta este și principalul avantaj pentru care un costum business made-to-measure este o investiție și o alegere excelentă. Poți alege cu exactitate cum vrei să arate costumul tău, inclusiv să alegi o croială care să ți se potrivească cu succes. Mai mult, poți opta pentru același croi realizat din materiale diferite, astfel încât să te bucuri de un costum de calitate pe care să-l porți atât în sezonul rece, cât și în cel cald.

Acum că știi care sunt secretele în alegerea unui costum de afaceri pentru bărbați de succes, nu rămâne decât să pornești și tu în căutarea celor mai bune selecții pentru garderoba ta. Nu uita că, în showroom-ul Marsay, te așteptăm cu o echipă de specialiști care te pot consilia atent pe parcursul alegerii tale și care pot croi special pentru tine un costum business versatil, care ți se va potrivi perfect din toate punctele de vedere.

Te invitam sa descoperi in magazin oferta noastra de  cămăși ceremonie,  cămăși business, costum  negru cu dungi,  carouri bej sau negru în carouri,  cămăși casual, sacouri ceremonie.

Stabilește o programare în showroom și discută cu un consultant.

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate